Tekniskt datablad och säkerhetsdatablad

Behöver ni ett datablad tillhandahåller vi det, både tekniska , som är på engelska, och säkerhetsdatablad, som är på svenska och utformade enligt 16 punktersstandarden. Kontakta oss eller gå in på artiklarna, det kommer att ligga på varje artikel men om det saknas kan det bero på att det inte finns tillgängligt ännu.

Kontakta oss i så fall.

 

Säkerhetsdatablad hos 3M

Om IndustriSupport

IndustriSupport

IndustriSupport är ett väletablerat företag som har funnits sedan 1989 och är beläget i Arlandastad, nära E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Vi erbjuder ett mycket stort antal produkter från 3M. Våra kunder finns över
hela Sverige, mestadels inom industrin.

Kunskap och erfarenhet

Vi kan en hel del om tejp och lim. Har ni funderingar på hur ni bäst ska kunna sammanfoga, fästa eller montera något - kontakta oss så hjälper vi er med kreativa lösningar.

Användningsområdena för tejp och lim är närmast oändliga: vare sig du vill sätta upp fasader, tejpa golvlinjemarkeringar, sammanfoga plåtar, skarva pappersbanor, applicera halkskydd eller något annat. Såväl stora som små uppdrag inom vitt skilda branscher. Låt oss komma med förslag!

På ett litet familjeföretag som IndustriSupport har vi fördelen av att få en personlig kontakt med våra kunder och vi lär snabbt känna dig och dina behov. Vår starka sida är kunskapen om produkterna; vi kan det mesta som finns att veta om sammanfogning av olika material.

Vi tror inte - vi vet!

Av Peter Andersson

Aktuellt

Fakturor och prov

Vi skickar våra fakturor främst som pdf-fil med e-post. Det är därför viktigt att ni anger er mail adress för fakturor, likadant för ordererkännande.

Prov skickar vi med  DHL Servicepooint där ni kan hämta på närmaste utlämningsställe.

Produkter

Vi har specialtejper som är enkel- och dubbelhäftande. Många typer av olika krav uppfylls av våra specialtejper, vare sig det är hög värme, beständighet mot kemikalier eller motstå stora krafter.

Aluminiumfolietejp 363 tål upp till 316°C värme.

Om websidorna:

All information är baserad på den information vi har för tillfället. Vi reserverar oss dock för eventuella fel. Alla specifikationer kan ändras utan något föregående meddelande.
Alla texter och bilder Industrisupport AB och 3M

För synpunkter kontakta webmaster@industrisupport.nu

Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.5.4