Tekniskt datablad och säkerhetsdatablad

Behöver ni ett datablad tillhandahåller vi det, både tekniska , som är på engelska, och säkerhetsdatablad, som är på svenska och utformade enligt 16 punktersstandarden. Kontakta oss eller gå in på artiklarna, det kommer att ligga på varje artikel men om det saknas kan det bero på att det inte finns tillgängligt ännu.

Kontakta oss i så fall.

 

Säkerhetsdatablad hos 3M

Smältlim

Spara tid med Scotch-Weld smältlim och appliceringspistoler! 3M:s avancerade system erbjuder en enkel och mångsidig metod för sammanfogning av en mängd material. Limmerna består av termoplastiska hartser som är fria från lösningsmedel. De blir flytande vid uppvärmning och väter snabbt ytan. När limmet svalnat stelnar det och formar inom några sekunder en stark fog. Inga tvingar, inga fixturer, ingen torktid!

De flesta smältlimmerna finns i 5 samt 10 kg:s förpackningar.

Reservdelar och tillbehör finns hos oss på Industrisupport AB


Aktuellt

Fakturor och prov

Vi skickar våra fakturor främst som pdf-fil med e-post. Det är därför viktigt att ni anger er mail adress för fakturor, likadant för ordererkännande.

Prov skickar vi med  DHL Servicepooint där ni kan hämta på närmaste utlämningsställe.

Produkter

Vi har specialtejper som är enkel- och dubbelhäftande. Många typer av olika krav uppfylls av våra specialtejper, vare sig det är hög värme, beständighet mot kemikalier eller motstå stora krafter.

Aluminiumfolietejp 363 tål upp till 316°C värme.

Om websidorna:

All information är baserad på den information vi har för tillfället. Vi reserverar oss dock för eventuella fel. Alla specifikationer kan ändras utan något föregående meddelande.
Alla texter och bilder Industrisupport AB och 3M

För synpunkter kontakta webmaster@industrisupport.nu

Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.5.4