Tekniskt datablad och säkerhetsdatablad

Behöver ni ett datablad tillhandahåller vi det, både tekniska , som är på engelska, och säkerhetsdatablad, som är på svenska och utformade enligt 16 punktersstandarden. Kontakta oss eller gå in på artiklarna, det kommer att ligga på varje artikel men om det saknas kan det bero på att det inte finns tillgängligt ännu.

Kontakta oss i så fall.

 

Säkerhetsdatablad hos 3M

Bumpon

Bumpon, används under olika typer av apparater där man vill att den ska stå still, förhindra vibrationer, inte skada underlaget där apparaten står. Kan användas på många olika sätt, distans till exempel.  

Det finns många färdigstansade typer i olika färger och transparenta. Två olika häftämnen, gummi- och akrylhäftämne. Materialet är polyuretan. För aktuella färger och mått se under resp bumpon.

Nedan följer ett urval av 3M:s sortiment, för ytterligare produkter se även: 3M bumponkatalog.

 

3M Bumpon Rollstock är ett speciellt sortiment som är till för utstansning och konvertering.


Aktuellt

Fakturor och prov

Vi skickar våra fakturor främst som pdf-fil med e-post. Det är därför viktigt att ni anger er mail adress för fakturor, likadant för ordererkännande.

Prov skickar vi med  DHL Servicepooint där ni kan hämta på närmaste utlämningsställe.

Produkter

Vi har specialtejper som är enkel- och dubbelhäftande. Många typer av olika krav uppfylls av våra specialtejper, vare sig det är hög värme, beständighet mot kemikalier eller motstå stora krafter.

Aluminiumfolietejp 363 tål upp till 316°C värme.

Om websidorna:

All information är baserad på den information vi har för tillfället. Vi reserverar oss dock för eventuella fel. Alla specifikationer kan ändras utan något föregående meddelande.
Alla texter och bilder Industrisupport AB och 3M

För synpunkter kontakta webmaster@industrisupport.nu

Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.5.4